Over ons

Bedrijfskenmerken Enspijk

Onze focus is gericht op:

 • Betrouwbaarheid

  Wij werken continue aan een langdurige relatie op basis vertrouwen,kennis en communicatie. Dat betekent dat wij ons er van bewust zijn dat u als klant ook de ogen open houdt voor wat andere bedrijven presteren en ons daaraan toetsen

 • Realisme

  De ontwikkelingen gaan heel snel. Omdat wij niet zitten te wachten op kinderziektes zullen nooit voorop lopen. Wij volgen liever de standaard.

 • Samenwerken

  Enspijk is een kleine organisatie. Dat betekent een grote persoonlijke betrokkenheid. Om de afhankelijkheid en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, zorgen wij voor inzichtelijkheid in onze methode, zodat ook anderen er redelijk gemakkelijk op voort kunnen bouwen. De afhankelijkheid moet wat ons betreft gebaseerd zijn op vertrouwen en toegevoegde waarde voor uw organisatie.

 • Voortschrijdend inzicht

  Uw bedrijf of organisatie is altijd in beweging. Door onze manier van werken kunt u altijd de veranderingen inpassen in het eenmaal gebouwde systeem.

 • U bent niet van ons afhankelijk

  Wij willen graag dat u levenslang onze klant blijft. Omdat we programmeren in Microsoft Office dat zo standaard is, zijn er legio programmeurs die met het project dat wij voor u gemaakt hebber verder kunnen uitbouwen. Wij hebben niet afgeschermd. Het is immers uw project.

EnspijkSideBar